Till webbshoppen

Partners

Profa Handisafe arbetar nära flera viktiga partners för att erbjuda det bästa inom personlig skyddsutrustning:

Sempermed

Sempermed utgör den största delen inom Semperitgruppen och räknas bland världens ledande tillverkare av medicinska och industriella handskar. Som teknologiskt ledande producerar Sempermed handskar av högsta kvalitet och sätter nya normer gällande kvalitet och innovation. Detta är anledningen till att Sempermed gör ett betydande bidrag när det kommer till säkerhet och hygien i världen. Sempermed har mer än 3500 anställda i Europa, Asien och Amerika och hade en omsättning på 381 miljoner Euro under 2014.

Ansell

Ansell Industrial tillverkar och marknadsför ett brett sortiment av skyddshandskar för alla industriella sektorer, inklusive biltillverkning, gruvdrift, medicinsk industri och livsmedelshantering.

3M

3M omnämns ofta som ett av världens mest kreativa företag. 50 000 produkter och över 40 tekniska plattformar talar sitt tydliga språk. Ansedd leverantör av hörselskydd och annan teknisk skyddsutrustning.

ATG Glove Solutions

ATG Lanka (Pvt) Limited är ett privat företag som grundades 1992 i Sri Lanka. Företaget är idag en global aktör med verksamhet på flera kontinenter. Företaget utformar, utvecklar och tillverkar handskar som förbättrar prestandan hos vårt mest sofistikerade arbetsredskap – handen. ATG står för prisvärdhet, kvalitet och innovation.

Kimberly & Clark

Kimberly-Clark är ett globalt företag baserat i Dallas, Texas och säljer varumärken som Kleenex, Scott, Huggies, Pull-Ups, Kotex och Depend i 175 länder. Bolaget grundades 1872.

ELVEX

Leverantör av hörselskydd och annan teknisk skyddsutrustning av hög kvalitet till bästa pris.

Sievi

Sievi är Nordeuropas största tillverkare av skydds- och yrkesskor. Sievi kännetecknas av hög kvalitet, god passform och utmärkt användarkomfort, utan att pruta på säkerhet. Sievi står även för en ständig produktutveckling genom att innovativt kombinera den senaste teknologin med de bästa materialen.

Arbesko

Familjeföretaget Arbesko har en lång och fascinerande historia. Det som startade med en av landets första partiskohandlare för fem generationer sedan är idag ett företag som omsätter cirka 225 miljoner per år. Tillverkningen sker i Sveriges enda skofabrik – Age Skofabrik – som samtidigt är en av Europas modernaste.

Plum

Plum A/S är en del av den svenska koncernen CCS AB och ett danskt företag med en historia som går ända tillbaka till 1860. I över femtio år har vi sysslat med att erbjuda företag effektiva och användarvänliga handhygienslösningar och i knapp tjugo år även första hjälpen-lösningar som gör arbetsplatsen till en tryggare plats att vistas på.

Cederroth

Cederroths Första Hjälpen-produkter är en välbekant syn på många arbetsplatser i allt fler länder. Sedan mitten av 1970-talet har Cederroth utvecklat och marknads-fört innovativa produkter och lösningar som gör det möjligt för lekmän att ge första hjälpen utan speciella förkunskaper.

Fristad

Fristads Kansas är Sveriges största tillverkare av arbetskläder. Företaget har sedan 1925 erbjudit slitstarka och funktionella yrkeskläder till b.l.a hantverkare, industriarbetare och servicepersonal.

ABEKO

Ocean och Abeko sysselsätter fler än 200 personer och producerar mer än 1 miljon enheter per år och vi exporterar till fler än 25 länder runt om i världen. Under 2014 tog Ocean över det svenska märket Abeko som är känt för sin utomordentliga kvalitet.